top of page

4F FITNESS & Wellnes Group

Public·6 members

Program Pentru Decodare Telefoane


Program Pentru Decodare Telefoane
Decodarea telefoanelor este o operațiune care permite utilizarea unui telefon mobil cu orice cartela SIM de la orice operator de telefonie. Acest lucru poate fi util pentru a evita costurile suplimentare atunci când călătoriți în străinătate, pentru a vinde telefonul la un preț mai bun sau pentru a elimina restricțiile impuse de operatorul original. Există mai multe programe pentru decodat telefoane, care pot fi descărcate gratuit de pe internet și care pot genera codurile de deblocare sau pot modifica fișierele din firmware-ul telefonului. În acest articol, vă vom prezenta câteva dintre cele mai populare și eficiente programe pentru decodat telefoane, precum și pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a le folosi.


Universal Advance Unlocker
Universal Advance Unlocker este un program pentru decodat telefoane care suportă o gamă largă de modele de la diferiți producători, cum ar fi Samsung, Apple, BlackBerry, LG, ZTE, Huawei și Motorola. Acest program poate decoda telefoanele prin conectarea lor la PC prin cablul USB sau prin introducerea numărului IMEI al telefonului și generarea codului de deblocare. Universal Advance Unlocker este compatibil cu Windows XP, Vista, 7, 8 și 10 și necesită instalarea Net Framework 4.0 sau o versiune superioară. Pentru a folosi acest program, trebuie să urmați următorii pași:


Download: https://urlcod.com/2w4g6B • Descărcați și instalați Universal Advance Unlocker de pe site-ul oficial sau de pe alte surse de încredere. • Lansați programul și selectați marca și modelul telefonului pe care doriți să îl decodați din lista afișată. • Selectați metoda de decodare dorită: prin cablu USB sau prin IMEI. • Dacă alegeți metoda prin cablu USB, conectați telefonul la PC și asigurați-vă că aveți instalate driverele corespunzătoare. Apoi, apăsați butonul "Unlock" și așteptați ca programul să detecteze telefonul și să îi aplice procedura de deblocare. • Dacă alegeți metoda prin IMEI, introduceți numărul IMEI al telefonului în câmpul corespunzător. Puteți afla numărul IMEI al telefonului prin tastarea *#06# pe ecranul acestuia sau prin verificarea etichetei de sub bateria acestuia. Apoi, apăsați butonul "Calculate" și așteptați ca programul să genereze codul de deblocare pentru telefonul vostru. • Odată ce ați obținut codul de deblocare, introduceți o cartela SIM de la alt operator în telefon și introduceți codul de deblocare atunci când vi se solicită. Telefonul vostru ar trebui să fie acum decodat și gata de utilizat cu orice rețea.
Universal Simlock Remover
Universal Simlock Remover este un alt program pentru decodat telefoane, care conține o colecție de programe specializate pentru diferite mărci și modele de telefoane. Acest program poate decoda telefoanele Siemens, Alcatel, Ericsson, Mitsubishi, Nokia, Samsung, Bosch, Motorola, Panasonic, Philips, Sagem, Sony și Sharp. Fiecare program are propriile instrucțiuni de utilizare, care pot fi accesate din meniul principal al Universal Simlock Remover. În general, programele necesită conectarea telefonului la PC prin cablul de date sau introducerea numărului IMEI al telefonului pentru a genera codul de deblocare. Universal Simlock Remover este compatibil cu Windows 95, 98, ME, 2000, XP și Vista și nu necesită instalare. Pentru a folosi acest program, trebuie să urmați următorii pași: • Descărcați Universal Simlock Remover de pe site-ul oficial sau de pe alte surse de încredere. • Dezarhivați fișierul descărcat și deschideți fișierul USR.exe pentru a lansa programul. • Selectați marca și modelul telefonului pe care doriți să îl decodați din lista afișată. • Selectați programul corespunzător din submeniul afișat și urmați instrucțiunile afișate pe ecran pentru a decoda telefonul vostru. În funcție de program, s-ar putea să aveți nevoie de un cablu de date sau de numărul IMEI al telefonului. • Odată ce ați obținut codul de deblocare sau ați aplicat procedura de deblocare, introduceți o cartela SIM de la alt operator în telefon și verificați dacă acesta funcționează corect cu noua rețea.
Concluzie
Decodarea telefoanelor este o operațiune care vă poate oferi mai multă libertate și flexibilitate în utilizarea telefonului vostru mobil. Există mai multe programe pentru decodat telefoane, care pot fi descărcate gratuit de pe internet și care vă pot ajuta să deblocați telefonul vostru în câțiva pași simpli. În acest articol, v-am prezentat două dintre cele mai populare și eficiente programe pentru decodat telefoane: Universal Advance Unlocker și Universal Simlock Remover. Aceste programe suportă o gamă largă de modele de la diferiți producători și vă permit să generați codurile de deblocare sau să modificați fișierele din firmware-ul telefonului. Pentru a folosi aceste programe, aveți nevoie doar de un PC cu Windows, un cablu USB sau numărul IMEI al telefonului și o cartela SIM de la alt operator. Sperăm că acest articol v-a fost util și v-a ajutat să decodați telefonul vostru cu succes.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page